Sijaintisi: Etusivu > Virkistysalueet > Gölisnäs - Inkoo

Pinta-ala: 11,5 ha
Hankintavuosi: 1999
Merikarttasarja Z 632

Ajo-ohje: Helsinki-Hanko-tieltä (nro 51) kohti Barösundia. Barösundin lossi vie Orslandet-saareen. Seuraa viittoja "Bjurs", joissa on Vantaan kaupungin vaakuna. Ennen Bjursin aluetta erkanee tie vasemmalle Gölisnäsiin.

Gölisnäsiin pääsee vesitse suuremmillakin veneillä ja suojaisan etelälaiturin luona on noin 8 metriä syvyyttä. Alueella on mahdollisuus pientä maksua vastaan sekä saunomiseen (yleinen saunavuoro 2 €/hlö, perhesauna 10 €/tunti) että yöpymiseen kesäkuukausina joka päivä, touko- ja syyskuussa viikonloppuisin. Yöpymisestä on syytä sopia etukäteen (sisäyöpymismaksu on 10 €/henkilö), makuupussi tai petivaatteet on oltava omasta takaa. Kallioisessa maastossa telttapaikan osoittaa alueen valvoja.

Gölisnäsin valvonnasta ja hoidosta vastaa Hyvinkään Pursiseura. Lisätietoja Gölisnäsistä
saa soittamalla valvojan/isännän numeroon
050 344 2411.

Laiturimaksu on vapaaehtoinen ja venesähköä voi ostaa erikseen 3 €/vrk.
Pursiseuralta voi myös vuokrata veneitä tunti- tai päiväkäyttöön;
Alumiinisoutuvene 1 €/h, 5 €/päivä

Ryhmien retkistä Gölisnäsiin tulee tehdä ilmoitus valvojalle etukäteen.

Katso Gölisnäsin panoraamakuvat:
panoraama 1