Sijaintisi: Etusivu > Virkistysalueet > Långösund - Raasepori

Merikarttasarja B 633
Peruskartan karttalehti nro 2013 09
Osoite: Sandnäsuddintie 320, 10600 Tammisaari

Ajo-ohje: Helsinki-Hanko-tieltä käännytään Karjaalla vasemmalle tielle nro 1102 -kyltti Snappertuna-Raseborg -ajetaan n. 4 km risteykseen mistä oikealle tielle nro 1050 - jatka noin 3 km -käänny vasemmalle Sandnäsuddiin ja Rösundiin vievälle tielle -aja Sandnäsuddiin, lähes tien päähän, musta viitta vasemmalle: Långösund.

Långösundin alue on osa entistä merenrantatilaa. Rannan tuntumassa kulkee pieni polku. Långösundin salmeen ja vastapuoleiseen yhdistyksen omistamaan Långön saareen avautuu viehättävä näköala. Salmen ylitystä varten on veneettömillä mahdollisuus pientä maksua vastaan vuokrata soutuvene läheisestä Sandnäsuddin kaupasta tai kesäkahvilasta.

Sandnäsuddin kauppa ja kahvila ovat auki kesäkuukausina päivittäin, myös viikonloppuisin.

Katso Långösundin panoraamakuva:
panoraama 1