Sijaintisi: Etusivu > Virkistysalueet > Korpudden - Raasepori

Pinta-ala: 28 ha
Hankintavuosi: 2002
Peruskartan karttalehti nro 2014 12

Ajo-ohje: Hanko-Hyvinkää-tieltä nro 25 käännytään Mustion kohdalla tielle nro 186 luoteeseen kohden Saloa. Parin kilometrin jälkeen käännytään oikealle Hållsnäsintielle, joka ohittaa Mustion ruukin ja linnan. Piispalantien ja Hållsnäsintien risteyksestä on kilometri Korpuddenin metsätien liittymään.

Lohjanjärvellä sijaitsevan Korpuddenin alue kuuluu luonnon- ja maisensuojelun kannalta merkittäviin kallioalueisiin Uudellamaalla. Maasto on vaihtelevaa ja korkeuserot ovat suuret. Moni-ilmeisen alueen sisäosissa on vehreitä suopainanteita, tummanpuhuvaa kuusimetsää ja pähkinälehtoa. Alueen eteläkärki kuuluu valtakunnalliseen rantojensuojeluohjelmaan ja se on myös suojeltu luonnonsuojelulain nojalla. Komeilta kallioilta avautuu laaja näkymä järvelle.

Pienet saaret Ljusholmen, Kajsasklippan ja Vassgrundet ovat myös yhdistyksen omistamia.